Denna hemsida handlar om tre av Stephen Kings böcker och filmatiseringarna av två av dessa enligt listan till vänster. Hur lite fakta måste man ta ifrån en bok för säga att en film är baserad på den? Kommentera gärna i gästboken vad du tycker om arbetet.

 

Hemsidan har under sitt framskridande genomgått en STARK utveckling. Mitt mål ATT SKRIVA klar hemsidan var till den 15 april 2004. Jag hade fått ett VARSEL att annars fick min lärare ett RASERI-utfall. DET ville jag inte vara med om ens i mina värsta MARDRÖMMAR. En FÖRBANNELSE från henne och man fick LIDA resten av kursen. Hon hade blivit en blandning mellan CUJO och DEN FÖRSKRÄCKLIGA APAN, liknande en RASANDE ROSE kommen direkt ifrån JURTJYRKOGÅRDEN. Nu lyckades jag sån tur med att få sidan klar i tid.

Om du har läst Novellen "Flotten" i novellsamlingen "Den Förskräckliga Apan" så känner du igen att det var en mystisk oljefläck där, klicka här och välj att öppna filen. Du kommer att känna dig som om du satt på flotten efter 1 minuts tittande.